Bli medlem

Hvordan bli medlem i Orkla fjellsportklubb? 

Du melder deg inn i klubben via Idrettsforbundets «Min Idrett» på nett (lenke: https://minidrett.nif.no/) eller mobiltelefon (app i App Store/Google Play).  «Min Idrett» på mobil gir deg tilgang til medlemskortet ditt for framvising f.eks. om du vil ha rabatt i Klatrehallen. 

Se video for informasjon om hvordan du registrerer deg på minidrett.nif.no.Dersom du allerede har en brukerkonto på minidrett.nif.no trenger du bare å logge inn.

Når du har registrert deg og logget inn på Min Idrett kan du søke om medlemskap i Orkla fjellsportklubb på følgende måte:

  • Velg menypunktet Medlemskap
  • Klikk Finn ny klubb
  • Skriv "Orkla fjellsportklubb" under Klubbnavn og klikk Søk
  • Velg Orkla fjellsportklubb fra resultatene som dukker opp
  • Hak av for «Klatring» og/eller «Padling» om du jevnlig klatrer og/eller padler, og vil være med på klubbens aktiviteter på disse områdene. 
  • Klikk Send søknad i feltet til høyre for å sende søknad om medlemskap

Medlemsbetingelser Orkla fjellsportklubb

Medlemskap i Orkla Fjellsportklubb gir deg unike muligheter til friluftsaktiviteter; høyt og lavt, nært og fjernt. Klubben er Aktiv medspiller med MOT noe som forplikter oss til å ha et fokus på et varmere og tryggere oppvekstmiljø. Dette skal gjenspeiles i alt Orkla fjellsportklubb foretar seg. 
Klubben arrangerer en rekke turer og aktiviteter både for barn og voksne, og driver i tillegg Klatrehallen. Vi er en frivillig organisasjon, der aktiviteten i hovedsak skjer på dugnad. Turene vi arrangerer, aktivitetene vi tilbyr og det gode miljøet vi har i klubben avhenger av medlemmenes dugnadsinnsats, velvilje og gode humør. 
Som medlem oppfordres du til å bidra der du kan og vil. Typiske dugnadsoppgaver vil være koordinering av turer, vaktoppdrag ved arrangement eller oppgaver relatert til arrangement i Klatrehallen.

Som medlem i Orkla Fjellsportklubb får du:

• 10 % rabatt på klatring i Klatrehallen
• Delta i en positiv organisasjon med fokus på trygghet, mestring og glede
• Delta på turer og arrangementer i regi av klubben
• Gratis korttidsleie av klubben sine havkajakker og kanoer

Medlemsavgift

Medlemsavgiften er kr. 100 per år per person, for både barn og voksne. Barn 0-12 år kan være medlem både i Barnas turlag Orkla og Orkla Fjellsportklubb. Barn som ønsker å ha tilgang til medlemsfordeler/-tilbud fra Trondhjems turistforening må melde seg inn direkte hos Turistforeningen. Send en e-post til styret i klubben dersom det er noe du lurer på.

 

Kontakt oss hvis du har spørsmål om medlemskap.