Nyhetsarkivet

Klatrehallen.no i endring

Fra 1. januar vil Klatrehallen bli drevet av Orklandbadet KF. Dette skjer i forbindelse med den storstilte utbygginga av Orklandbadet/Folkehelsesenteret. Dette vil medføre at Klatrehallen blir mer tilgjengelig for besøk, samtidig som at et fantastisk buldreanlegg er under bygging. 

Treningsgrupper for klatring

Orkla fjellsportklubb organiserer treningsgrupper i klatring for barn og ungdom. Treningene avholdes i Klatrehallen hver mandag unntatt i feriene. 

Treningsgruppe 1 (oppstart 19. august 2019)

Utstyr til leie

Orkla fjellsportklubb har en god del utstyr som du kan låne/leie til privat bruk. For medlemmer i Orkla fjellsportklubb er korttidsleie gratis. 

Kajakk og kano

Viktig melding til våre nåværende og tidligere medlemmer

På grunn av utfordringer med overflytting av medlemsregister til Idrettsforbundet sin løsning, har vi sendt e-post til alle nåværende og tidligere medlemmer og andre som har hatt et kundeforhold i Klatrehallen. Vi beklager ulempen for enkelte.

Resultater NM 2016

På lenkene nedenfor finner du fortløpende resultater fra NM i klatring. 

Publikum under NM

Til helga står Klatrehallen klar til å ta imot både deltakere og publikum til et forrykende NM-arrangement. Vi håper på mye liv og god stemning både fredag og lørdag. Mesterskapet streames på TV2 sumo sport. 

Nye nettsider

Vi har i vinter brukt litt tid for å komme oss over på nye nettsider. Denne siden er tilpasset visning på nettbrett og mobil. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger dersom du finner feil eller at du ser noe som mangler. 

God lesning. 

Årsmøter 2016

Vi inviterer til årsmøter i Orkla fjellsportklubb, Orkla fjellsportklubb drift (Klatrehallen) og Orkla fjellsportklubb anlegg torsdag 3. mars. Mer detaljert innkalling kommer etter hvert. 

Årsmøte 26. februar

Orkla fjellsportklubb avholder sine årsmøter (til sammen tre møter) i Orklahallen torsdag 26. feb. fra kl. 18.00. Her er mer informasjon.