Treningsgrupper, Klatrehallen 

Har DU lyst til å være med å klatre? Start nå! Organiserte treningsgrupper:


Yngste gruppa (9-12 år)      Onsdag 17:30-19:00  Trener: Sigmund     905 20 107
Eldste gruppa (13-18 år)      Onsdag 18:00-19:30  Trener: Adrian         905 16 282

Det er ingen treningsavgift, men klatrende betaler inngang i klatrehallen. Dette betales av hver enkelt i resepsjonen til Orklandbadet. Det billigste blir å kjøpe årskort og opplyse om at det er til klatregruppa. Da får dere 30% avslag på ordinær pris. Foreldre som ikke klatrer betaler ingenting.
I tillegg må alle melde seg inn i Orkla Fjellsportklubb via nettsidene her, se fanen "Bli medlem".


Det er flere foreldre som klatrer litt samtidig som ungene har treninger og det er tid til det. Bli gjerne med, du trenger ingen forkunnskaper og det er sosial trim.


Konkurranser: Det er mulig å delta i konkurranser for klubben. Vi har TrønderCup og NorgesCup som arrangeres rundt omkring. Det er kjekt å være med på!


Dugnader
Vi har ikke mange dugnader i klubben, men det kan hende vi legger ut ei fellesmelding om at vi må få vasket litt tak eller malt en vegg, spesielt i forkant av når vi på Orkanger arrangerer TrønderCup i oktober. Men dersom dere ser behov for at noe bør gjøres av maling og fiksing, er det bare melde ifra, så får vi satt opp en dugnad. 

Husk: Klatrehallen er klubbhuset, fritidsarena og idrettsanlegget deres, så gjerne gjør ting som gjør hallen deres bedre.