Vil du være med å utvikle klubben videre?

Postet av Orkla Fjellsportklubb den 2. Mai 2021

Er du ivrig og aktiv, og glad for det klubben får til? Har du tanker om hvordan klubben bør utvikle seg videre? Årets valgkomite er i gang med å finne kandidater til valget på årsmøtet 25. mai, og ønsker seg et godt utvalg. Meld gjerne fra til Hanne Kvernmo Rye dersom du er interessert i å være med i styret. Ikke bare tenkt på årets valg, meld gjerne fra om du kan være aktuell framover i tid. 

Vi kan ikke love kake på hvert styremøte selv om vi hadde det sist :D Men det er garantert hyggelig å være med i styret i Orkla fjellsportklubb!0 Kommentar

Vår Lavrans er årets ildsjel 2020!

Postet av Orkla Fjellsportklubb den 22. Apr 2021

Vi er skikkelig stolte av Lavrans Skuterud, lederen i Orkla fjellsportklubb. Han ble 10. april 2021 tildelt prisen "Årets ildsjel 2020" av Norges klatreforbund. VI er sikre på at vi har alle med oss når vi gratulerer så hjertelig med prisen - og at vi setter stor pris på hans utrettelige innsats for klubben gjennom alle år.


0 Kommentar

Nye nettsider

Postet av Orkla Fjellsportklubb den 25. Mar 2021

Vi har ordnet oss ny nettsideløsning som også gir klubben et enklere system for administrering av medlemmer, og som gir oss bedre arkivmuligheter. Gi oss tilbakemelding, ris og ros - hva forventer dere å finne på disse sidene? Prøv kommentarfeltet - eller send oss en melding på Facebook-siden vår.


1 Kommentar

Torsdagsklatring

Postet av Orkla Fjellsportklubb den 11. Mar 2021

Torsdager kl 18-20 er det uorganisert klatretrening uten instruktører. Møt opp - finn noen å klatre med!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline