Grunnkurs havkajakk 18.-19. juni 2022

Postet av Orkla Fjellsportklubb den 27. Mai 2022

Grunnkurs hav.

Kursopplegg: Kurset gjennomføres på til sammen 16 timer fordelt på to dager. Kurset holdes lørdag og søndag 18-19 juni. Begge dagene fra kl. 09:00 til kl. 17:00. Oppmøte ved naustet i sørenden av Gammelosen på Orkanger dersom ikke noe annet er avtalt. All kommunikasjon og spørsmål om kurset skjer direkte til instruktør. Hovedinstruktør på kurset er Gerdine Selbekk som nås på e-post: gerdineselbekk@gmail.com eller tlf 996 35 894.

Utstyr: Leie av kajakk, åre og spruttrekk er inkludert i kursavgiften, men ta med eget utstyr dersom du har det. Vi har noen våtdrakter men ikke tørrdrakt.

Alle skal ut i vannet i løpet av kurset for blant annet å øve redningsteknikk og kjenne på kajakkens grenser. Det er derfor viktig å kle seg slik at man holder varmen 1-2 timer selv om man er våt. En tørrdrakt holder vannet ute, men isolerer ikke. Du trenger to lag med tøy under, helst ull, i alle fall innerst. Det er viktig å ha noe varmt også på føttene, på hendene og på hodet. Ull eller neopren er bra. Våtdrakt fungerer også fint. Ha gjerne et lag ull under denne også. Utenpå våtdrakten er det nødvendig å ha en vindtett jakke. Vi har noen våtrakter/bukser som kan lånes. Gi beskjed i god tid dersom du ønsker dette.

Ansvar: Vi stiller med dyktige instruktører på kurset. En skal uansett være klar over at kajakkpadling alltid innebærer en viss risiko. Den enkelte må etter egen evt. foresattes vurdering kunne svømme og være i skikket for å padle i kajakk. Når det gjelder bekledning er det den enkeltes ansvar å stille godt nok kledd. Deltagere under 18 skal ha skriftlig tillatelse av foresatte.

Påmelding, priser og betaling: Påmelding til gerdineselbekk@gmail.com.

Kurset koster kr. 1900,- og betales via vipps til Kajakk Orkla Fjellsportklubb, 109363, merk betalinga "kajakkurs".

På grunn av forsikring må du være medlem i Orkla fjellsportklubb for å delta på kurset. Dette koster kr 100 og ordnes på vår nettside: https://www.orklafjellsport.no

Avbestilling, refusjon etc:

Avmelding senest 14 dager før kursstart.

Ikke møtt på kurs: Ingen refusjon av deltakeravgift.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.